Aanmelden

Vul uw gegevens in. Uw e-mail adres is tevens uw inlog. Het wachtwoord wordt automatisch via mail verstuurd.
Hiermee kunt u bestellingen plaatsen en de status bekijken.

U gaat hiermee geen enkele verplichting aan.

* is een verplicht veld

Inloggen

Klik hier als u het wachtwoord vergeten bent.

Heeft u nog geen toegangscode? Ga dan naar aanmelden.


Toegangscontrole

Iris Scanner - Toegangscontrole door Ajax Chubb Varel
 
 

Wilt u ook zeker weten dat uitsluitend bevoegden zich de toegang kunnen verschaffen tot bepaalde ruimten? Chubb Fire & Security biedt u moderne toegangscontrolesystemen die de toegang tot bepaalde ruimten reguleren. Naast veiligheid voor uw medewerkers is het een extra waarborg voor kritische bedrijfsprocessen en vertrouwelijke informatie.

Identificatie technieken
Er zijn verschillende methodes tot herkenning. Bekend zijn de magneet sleutel of - kaart die bij de deur om de juiste persoonlijke code vraagt. Maar denkt u ook aan een systeem die gebruik maakt van biometrie. Biometrie is identificatie aan de hand van de unieke kenmerken van bijvoorbeeld het gezicht, een vingerafdruk, de iris etc. Er is veel mogelijk!

Diverse systemen en toepassingen
De mogelijkheden variëren van kleine systemen voor het beheer van één toegang tot grote geïntegreerde toegangscontrolesystemen. Deze grote systemen zijn gekoppeld aan bijvoorbeeld een werktijdregistratiesysteem, parkeerbeheersysteem en betaalfuncties van de chipcard. Kortom de toegangcontrolesystemen kunnen geheel naar uw wensen worden aangepast en ingericht.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over toegangscontrole? Neem contact op met een vestiging bij u in de buurt, telefoonnummer 088 - 112 40 00

Vraag direct een vrijblijvende offerte/advies aan!