Aanmelden

Vul uw gegevens in. Uw e-mail adres is tevens uw inlog. Het wachtwoord wordt automatisch via mail verstuurd.
Hiermee kunt u bestellingen plaatsen en de status bekijken.

U gaat hiermee geen enkele verplichting aan.

* is een verplicht veld

Inloggen

Klik hier als u het wachtwoord vergeten bent.

Heeft u nog geen toegangscode? Ga dan naar aanmelden.
Samenwerkingsovereenkomst Chubb Fire & Security en ABC Hekwerk

 
 

Donderdag 26 juni 10:07

Amsterdam – juni 2014 Chubb Fire & Security en ABC Hekwerk hebben een strategische samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor het leveren, monteren en het verlenen van service en onderhoud aan zowel nieuwe als bestaande hekwerken, poorten en slagbomen.
Bijzonder aan deze samenwerking is dat Chubb Fire & Security en ABC Hekwerk reeds met succes een introductieproces hebben doorlopen waardoor de bedrijven gezamenlijk gekend zijn om onder andere justitiële en/of rijksoverheid projecten volgens de geldende normen en richtlijnen te beveiligen. Hierdoor is een voortvarende start aan de samenwerking gegeven die verder uitgebreid zal gaan worden naar de regionale Chubb Fire & Security vestigingen en ABC Hekwerk.
Door de intensieve samenwerking kan op basis van elkaars expertise en kennis van de markt en producten een perfect sluitend totaalpakket worden aangeboden aan
opdrachtgevers en eindgebruikers dat kwalitatief, prijstechnisch en uitvoeringstechnisch aansluit bij de wensen van deze klanten.

Over Chubb Fire & Security
Chubb Fire & Security is ontstaan door het samenvoegen van de voormalige bedrijven Ajax, Chubb en Varel. Als onderdeel van United Technologies Corporation (UTC) is Chubb wereldwijd het toonaangevende bedrijf op het gebied van Fire & Security. Door het leveren van innovatieve beveiligingsoplossingen helpt Chubb in meer dan 71 landen mee aan het creëren van een veilige en beveiligde woon- en werkomgeving.
Chubb Fire & Security is een innovatieve, kwalitatief hoogwaardige dienstverlener op het gebied van brandbestrijdings- en beveiligingsoplossingen, zoals branddetectie,
blussystemen en blusmiddelen, inbraakbeveiliging, toegangscontrole, camerabeveiliging, alarmcentralediensten en veiligheidstrainingen. Ruim 1400 medewerkers zijn werkzaam in een netwerk van vestigingen, strategisch verspreid in Nederland.

Over ABC Hekwerk
ABC Hekwerk is de specialist voor het leveren en installeren van een uitgebreid pakket aan kwaliteits-hekwerksystemen en oplossingen voor het beveiligen van terreinen. Ook hebben wij de expertise in huis voor het plegen van service en onderhoud aan alle typen hekwerken en toegangspartijen.
ABC Hekwerk behoort, met haar 18 regionale vestigingen en ruim 200 medewerkers, tot de absolute top van de hekwerkbranche in Nederland. Voor U als opdrachtgever en/of eindgebruiker de beste garantie voor bereikbaarheid, betrokkenheid en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding voor Uw buitenbeveiligingsoplossing én de instandhouding hiervan.
ABC Hekwerk is een professioneel hekwerkbedrijf en is lid van de branchevereniging
Nederlandse Hekwerk Industrie (NHI) en in het bezit van het ISO 9001 en VCA certificaat.