Aanmelden

Vul uw gegevens in. Uw e-mail adres is tevens uw inlog. Het wachtwoord wordt automatisch via mail verstuurd.
Hiermee kunt u bestellingen plaatsen en de status bekijken.

U gaat hiermee geen enkele verplichting aan.

* is een verplicht veld

Inloggen

Klik hier als u het wachtwoord vergeten bent.

Heeft u nog geen toegangscode? Ga dan naar aanmelden.
Bedrijven veelal niet goed beveiligd

Bedrijven veelal niet goed beveiligd
 
 

Zaterdag 4 januari 09:13

De meeste bedrijven zijn niet goed beveiligd en zijn daardoor kwetsbaar voor inbraak. Op verschillende terreinen is het slecht gesteld met de beveiliging van bedrijfspanden. Gebouwen zijn eenvoudig binnen te komen en personeel kan redelijk eenvoudig stelen of frauderen.

Door een juiste beveiliging, van zowel binnen als buiten het gebouw, zorgt u dat u geen risico loopt. Beveiliging is en blijft mensenwerk. De gedreven professionals van Ajax Chubb Varel willen voorop blijven lopen door klantgerichtheid te combineren met innovatiekracht. Optimale beveiliging vraagt om een combinatie van de beste elektronische beveiligingsproducten en ondersteunende diensten.

Op grond van uw wensen, de specifieke kenmerken van het te beveiligen object en het risicoprofiel bieden wij de meest optimale beveiligingsoplossing. Zodat u uw huis, bedrijf en bedrijfsmiddelen met een gerust hart kunt achter laten.

Vraagt u zich wel eens af of het bij u veiliger kan of moet? Ga dan het gesprek aan met één van onze adviseurs. Dat werkt verhelderend. Uw veiligheid is immers onze zorg.